MAALAUS

Suomen vaihtelevat olosuhteet ovat haaste maalipinnoille. Auringonvalo haalistaa ja kuluttaa puun pintakerrosta, kosteus antaa suotuisan kasvualustan sinistäjä-, home ja lahottajasienille. Talon huoltomaalaus on ajankohtainen kun ulkoseinien maalipinnat hilseilevät ja haalistuvat.

“Avaimet käteen” -paketti #Jyväskylä

Projekti lähtee liikkeelle kuntokartoituksella. Aluksi selvitetään maalattavan pinnan kunto, aikaisemmin käytetty maali ja edeltävä maalausajankohta. Autamme maalityypin ja sävyn valinnassa.

Työvaiheet:

Pintojen pesu
Seinäpinnat pestään julkisivu- tai homepesuaineella käyttäen vesiletkua ja juuriharjaa. Ennen pintojen maalausta tehtävä homepesu tappaa seinissä kasvavat itiöt. Joskus riittää pelkkä huoltopesu. Tuolloin seiniä ei tarvitse maalata.

 

 

Irtoavan maalin poisto
Hilseilevä maali poistetaan mekaanisesti käyttämällä kaavinrautaa. Työ tehdään huolella, jotta uusi maalikerros pysyy hyvin kiinni.

 

Pohjamaalaus
Kun pinta on kuiva ja puhdas, puupaljaat pinnat pohjamaalataan pohjamaalilla. Ympäristö suojataan mahdollisilta maaliroiskeilta

 


Pintamaalaus
Talo maalataan huolellisesti kauttaaltaan pensselillä. Työ tehdään ylhäältä alaspäin, varjon puolelta, seinä kerrallaan, Tarkalla työllä ja ammattimiesten nikseillä maalipinnasta tulee huoliteltu.

Huolehdimme myös ympäristön siivoamisesta ja maalausjätteiden lajittelusta. Lopuksi suoritetaan lopputarkastus yhdessä asiakkaan kanssa.

 

PYYDÄ TARJOUS!